Testimonials
R. uit Capelle aan den IJssel

(Ex) Pudding Tarzan hier.

Dankzij de MyoFx EMS-training (en Vincent natuurlijk!) ben ik in een mum van tijd steviger geworden.
De training is zeker aan te raden..............READY-set-SHOCK!

#professioneel
#aandachtvoordeleden
#gezellig
#diverseapparatuur
#fitness
#groepslessen
#ennogveelmeer!

Tamara Lee Kroon - Thielman

 

Het begon met een oproep van het toenmalige Sportcentrum Rivium via Facebook voor 45-55 jarigen voor een vitaler lichaam. Mijn man vond het nog interessanter om ons gezin vitaal te maken. Wij waren daar maanden wekelijks met heel het gezin te zien.

 

Na enige tijd werd de animo van het gezin minder - niets is voor altijd, geniet van elk moment - en bleef ik alleen sporten. Waarom? Mijn doel was: voorbereiding NN Marathon 2019. Later werd Sportcentrum Rivium opgeheven en verhuisde ik mee naar Fascinatio Sports. Ik heb de marathon uitgelopen in tijd: 05:49:26.

 

Ook ik moest er aan toegeven want de gym eiste zijn tol “tijd”. Ik ging minder naar de gym en was ietwat gedemotiveerd totdat Vincent met een plan kwam. Hij nodigde mij uit voor een MyoFX EMS training. Een training waarbij je in 20 minuten een volledige workout hebt gedaan. Dit gaf mij zo een boost dat ik weer vaker ging hardlopen. Ik voel me fitter, vitaler en strakker in mijn vel. Ik heb nu een nieuwe challenge: voorbereiden NN Marathon 2020. Mijn doel is om een half uur te winnen. Daarvoor moest ik 8 kilo afvallen. Ben inmiddels 4 kilo afgevallen, nog vier te gaan. De MyoFX EMS training was in het begin even wennen maar het is zeker een aanrader!